Nytt

Frps nestleder Sylvi Listhaug er fornøyd med mye i statsbudsjettet, men svinger pisken over statsråd Jan Tore Sanner for kuttet i støtten til Human Rights Service.

Listhaugs tidligere statsrådkollega Jan Tore Sanners kutt i støtten til Human Rights Service, er «smålig og unødvendig», mener nestlederen, som på sin facebookside påpeker at HRS «har vært den eneste organisasjonen som har løftet frem problematiske sider ved integreringen.»

17 organisasjoner står på støtte-listen til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Kun én av dem fikk kutt i dagens budsjettforslag; HRS.

«FrPs stortingsgruppe kommer til å kjempe for at Human Rights Service (HRS) får mer støtte. Enig?» skriver Sylvi Listhaug.

Ikke fornøyd med 3.000 kvoteflyktninger

Listhaug peker ellers på at «eiendomsskatten kuttes, veiene blir bedre og eldreomsorgen prioriteres.» Hun skryter også av at det blir flere politifolk og at det satses på å ta gjengkriminelle som har herjet i Oslo.

Mye i statsbudsjettet er bra, skriver Listhaug: «Men alle skjønner at økningen i kvoteflyktninger ikke er noe FrP ønsker. I et samarbeid må man både gi og ta.»