Nytt

Det begynte søndag morgen å brenne i ytterveggen til huset til to ledende SD-politikere bosatt utenfor Stockholm. Politiet mistenker at det var forsøk på mordbrann.

Larmet om villabranden kom in till Stockholmspolisen klockan 03.42 på söndagsmorgonen:

– Någon har tänt eld på en filt på altanen till ett hus, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen. Vi har inlett förundersökning på mordbrand, så det är väl rimligt att anta att vi misstänker att det är anlagt.

Conny Wessberg berättar att han och sambon, som båda är engagerade i Sverigedemokraterna lokalt, hade badat bubbelpool under lördagskvällen och sedan satt sig i vardagsrummet, där de drack varsitt glas vin.

I huset bor Conny Wessberg med samboeren Mona-Lisa Larsson. De hadde tatt et pool-bad og satt i stuen og hygget seg med et glass vin da de ble var et lysskinn på veggen. Conny løp ut og så flammene slikke to meter oppetter veggen ved altanen. Ved hjelp av en hageslange fikk de slukket branntilløpet.

Noen hadde plassert et filtstykke opp mot veggen, dynket det med bensin og tent på.

SD-toppar utsatta för misstänkt brandattack

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!