Nytt

18-år gamle Madeh Hojabri hadde 43.000 følgere på Instagram hvor hun hadde publisert rundt 300 videoer. Hun danset på flere av videoene og viste seg også flere ganger uten hijab.

NTB skriver:

Statlig iransk TV viste fredag en video der 18-årige Madeh Hojabri erkjente å ha brutt moralske normer, selv om hun insisterte på at dette ikke var hensikten med videoene. Det er uklart om tenåringens uttalelse kom under tvang.

Iransk politi sier de har planer om å stenge flere lignende kontoer på Instagram, og domstolene i landet vurderer å blokkere tilgangen til Instagram. Iran blokkerer allerede Facebook, Twitter og flere andre sosiale medier, men mange iranere besøker fortsatt sidene via proxy- og VPN-tjenester.

Dette er nok til å få deg arrestert i Iran.

 

Newindianexpress

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.