Innsamlingen til filmprosjektet der Odd Nerdums sønn Öde og hans elev Tuv går i fotsporene til den kjente kunsteren for å finne hans inspirasjonskilder, nærmer seg slutten. Med fem dager igjen til fristen har de i skrivende stund samlet inn 20.993 av de 25.812 euroene de hadde tatt sikte på.

Det betyr at målet de har satt seg er innen rekkevidde. Kanskje når de det såvidt?

En reise gjennom de kunstverkene Europa rundt som har hatt betydning for Odd Nerdrums utvikling, ville utvilsomt bli en kulturell tour de force – bestående av såvel kjente som ukjente verker.

Den som måtte ønske å se et filmatisk resultat av denne gjenoppdagelsen av veien som er gått av en av våre mest kjente kunstnere, som ikke desto mindre er uglesett i store deler av det norske kunstmiljøet, kan bidra til realiseringen ved å støtte prosjektet på Kickstarter.