Nytt

De utallige overgrepene mot unge britiske jenter har resultert i mange rettssaker. Denne gangen var det fire kurdere bosatt i Newcastle som ble idømt 32 år og ni måneder tilsammen for å ha begått systematiske seksuelle overgrep mot unge jenter.

De fire kurderne var alle illegale migranter som tok seg til Storbritannia og deretter søkte asyl. Tre av dem hadde fått innvilget asyl.

Ofrene ble lurt med alkohol til «fester» hvor de ble sendt på rundgang. De ble også utsatt for trafficking i området rundt Newcastle hvor de ble fraktet fra hus til hus og utsatt for seksuelle overgrep. Jentene var knapt tenåringer – helt nede i 13 års alderen.

Ofrene lider av panikkanfall, depresjon og selvmordsforsøk som følge av de traumatiske overgrepene. Men sex-grooming pågår fremdeles i stor skala og rettssaker som dette ser man ikke noen naturlig ende på.

Daily Mail