Sakset/Fra hofta

Sist helg demonstrerte Den nordiska motståndsrörelsen (NMR) i Göteborg. De kom riktignok aldri i gang med selve demonstrasjonen, men ble stående utenfor en parkeringsplass før de mer eller mindre måtte redde seg unna illsinte og steinkastende motdemonstranter.

Men disse voldelige steinkasterne fikk svært liten oppmerksomhet i mediene. Bare en linje her og der. Bechir Rabani bestemte seg for å infiltrere voldsvenstre for å se hva som rører seg på den «gode» siden. Her er hans film fra YouTube:

Journalisten Joakim Lamotte var også til stede da venstresiden gikk løs på politiet. Skjønt, det er vel ikke helt korrekt å kalle alle disse voldelige pøblene for venstreaktivister. Slike demonstrasjoner tiltrekker seg alskens ekle typer, og Sverige har nok av innvandrergjenger fra drabantbyene med lang steinkasteerfaring mot både politi og brannvesen. Disse gutta bryr seg ikke om noen tåpelige nazister som løper vettskremte unna. Nei, disse gutta er ute etter å ta sin egen fiende: politiet.

At voldelige innvandrere dukket opp på scenen blant de «gode», kom nok som en overraskelse på mange av de snille og velmenende menneskene som bruker tiden sin på kjærlighetsbombing og hjertehender. Men de skjønner altså ikke hvem de har alliert seg med i sin higen etter å la alle få komme til Sverige og leve i harmoni og kjærlighet. Prisen for flerkultur er høy, og det sitter langt inne å måtte innrømme at ødeleggelsen av ens eget samfunn ikke er verdt det. Man må i grunnen se det selv. Og det er derfor mediene ikke vil la folk se hva som virkelig foregår.

Som den modige damen påpeker: Disse er like ille som nazistene.

De har neppe evne til å skamme seg. 

Lamotte forteller på Facebook at mannen med steinslyngen er utvist fra Sverige og at han ble arrestert etter steinkastingen. Men så er det fremdeles usikkert om han er over eller under 18 år …

Over eller under 18 år? Who cares – få ham ut!

Vi har ingen sympati for noen av disse gruppene, som ikke liker demokrati og velger å gripe til vold. Begge sider må frem i lyset hvis vi skal forstå hva som skjer i vår tid.