Fotballbanen er en arena hvor nordmenn som fremdeles lever i norske nærmiljøer, brått møter virkeligheten når den andre banehalvdelen fylles opp av elleve unge innvandrermenn.

Det har vært mange rapporter om vold både under og etter kamper der innvandrertunge lag deltar. Ofte er det tilskuerne som er hovedproblemet og kilden til volden. Mediene er lite interessert i fotballvold; de vil ikke fortelle hvem som står bak.

Fotballkamper er metaforer for fremtidskampen om Norge.

Tirsdag kveld var det duket for kamp i 6. divisjon mellom Haslum (Bærum) og Klemetsrud (nær Holmlia). Kampen fant sted på «nøytral grunn» på Løren like ved Økern i Oslo.

Politiet måtte rykke ut etter at dommeren i kampen, Sindre Blikstad-Balas, fikk en flaske i hodet.

Fra kampreferatet får vi litt mer informasjon. Kamptroppene viser at det ikke er noen etnisk norske som spiller i Klemetsrud. Her har mangfoldet overtatt.

Man kan kanskje lese for mye inn i «hendelsene», men inntrykket er at Haslum-gutta har en litt annen oppførsel på fotballbanen.

Vi noterer at treneren for Klemetsrud, Rizvan Ali Mohammad, ble utvist ved kampens slutt. Det var sannsynligvis etter dette at den norske dommeren fikk en annen dom, som endte i flaskekasting mot hodet.

Kampen endte for øvrig 1–1.

Fotballarenaen forteller oss hva vi har i vente, og Sverige er som vanlig foran oss.

For tre år siden skrev vi om det lille stedet Sorsele i Sverige, hvor de til slutt ga opp kampen mot råskapen. Fotballen smeltet ikke kulturene sammen, den fordrev den svenske.

En fotballturnering som ble arrangert i 2015 for å aktivisere såkalte ensamkommande flyktingbarn, endte med slag og drapstrusler. Fotballjenter blir kastet steiner på under trening.

I Stockholm besluttet klubben BK Buddenbus å legge ned barnefotballen på ubestemt tid grunnet vold og skyteepisoder i området.

Vi kan trekke en direkte linje fra lekeplassen på Tøyen, med skilt om ikke å kaste stein, til flaskekasting mot den norske fotballdommeren som utviser en innvandrertrener.

Vold er ikke avlet av «sosioøkonomiske forskjeller». Det er islamsk kultur og voldelig (eller mangel på) barneoppdragelse som skaper de aggressive unge mennene.

Storsamfunnet kan ikke integrere disse så lenge de norske barna må flykte unna for egen helses skyld. Dermed avgis det områder og hele fotballklubber til voldelige innvandrergutter og tilhengere.

 

Document.no: Økende fotballvold: Når skal mediene snakke om hvem som står bak?

Fortell gjerne din historie i kommentarfeltet.

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Asle Tojes bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.