Kommentar

SPILLER SLÅTT BEVISSTLØS I 5. DIVISJONSKAMP: – VI VAR LIVREDDE, skriver VG tirsdag, etter at en  fotballspiller fra Torp IF i 5. divisjon, Østfold mandag påførte en motspiller fra Selbaks rekruttlag dobbelt kjevebrudd. At gjerningsmannen, som nå er arrestert, var en av «våre nye landsmenn» og muslim, nevnes ikke med et ord. Med det bygger de opp om mer «rasisme», ikke mindre!

VG henter sin sak fra Fredriksstad Blad (bak mur) som skriver at «hendelsen har rystet fotballmiljøet». VG beskriver hva som skjedde:

…»slagene på banen falt etter kroppskontakt eller en takling mellom spillerne i kampen mellom Torp og Selbak rekruttlag, rundt ti minutter før slutt.

Dette skal ha ført til at Torp-spilleren først slo ned motspilleren. Deretter skal Torp-spilleren ha fortsatt å slå Selbak-spilleren, som lå nede, flere ganger. Andre spillere skal deretter fått Torp-spilleren bort fra spilleren, som da var bevisstløs.» (VG)

En hver med kjennskap til fotball og data kan lett finne frem til hvem som slo. Likevel velger altså VG å holde voldsmannens identitet, opprinnelse og religion skjult for leserne. Hvor dumme tror VG at norske lesere er?

Han heter Ali, kaller seg «prins» og har tidligere spilt for Lille Tøyen. Muligens er han flink til å spille fotball, men med bakgrunn i en voldskultur uten sperrer, er han og andre med hans bakgrunn en fare ikke bare for fotballen, men for det norske samfunnet! Siden overgangen i vår har han scoret et mål, pådratt seg tre gule kort og to røde. Fotballforbundet har nå suspendert ham for to måneder.

 

Foto: Skjermdump fra Twitter

 

Etter fotballtinget i mars 2018 skrev VG følgende:

ULLEVAAL (VG) Vold i Oslo-fotballen er et så stort problem at fotballtinget søndag har vedtatt en ny paragraf som kan straffe lag med poengtrekk.

I mai 2018, altså to mnd etter Fotballforbundet vedtok den nye paragrafen, trakk Tøyen-laget Sterling juniorlaget sitt fra serien (Fotballspiller hadde machete med på kamp), fordi «det var for høyt konfliktnivå». Lederen for klubben, Mohamed Fariss, av Aftenposten kåret til årets Oslo-borger i 2017, og utvilsomt en fremragende rollemodell for all ungdom etter sitt mangeårige arbeid for å holde innvandrerungdom unna kriminalitet, ga opp.

Sakene er mange, og tro ikke at det bare er etnisk norsk ungdom som rammes av innvandrerungdom med bakgrunn i en macho-kultur som har fått utfolde seg fritt. Den fremragende sportsjournalisten i NRK, Ali Iqbal Tahir skrev i juli om fotballdommeren Saed Shafi, som – også i en 5. divisjonskamp – ble utsatt for grov vold:

Dommeren forteller at han ble slått og sparket. En tilskuer prøvde også å stumpe en røyk i øyet hans, forteller han. I tillegg ble han tatt kvelertak på. Bildene NRK har fått tilgang til viser tydelige merker, sår og blodutredelser rundt Shafis hals.

– Ingen skal få oppleve dette. Hadde ikke de personene som reddet meg … jeg kunne kanskje blitt lam. Dø, mest sannsynlig. Det så jo ikke ut som om de skulle slutte å banke meg opp, sier Shafi, til NRK.

For mindre enn tre uker siden skrev kollega Tore Kristiansen denne saken her på document.no: «Økende fotballvold: Når skal mediene snakke om hvem som står bak? » Spørmålet er ikke mindre aktuelt i dag, men VG og andre såkalte hovedstrømsmedier pøser på med fortielse.

Innlegget kom under Norway Cup, og en leserkommentar til saken viser hvordan denne fotballvolden oppleves av vanlige, fotballinteresserte nordmenn:

Min datter og jeg var på Norwaycup for tre år siden. Hun spilte på jentelaget, og jentene bodde på en skole i Holmliaområdet. Reglene var klare: Ingen fikk gå ut av skolen alene etter kl. 18:00. De måtte altid følges av to voksne. Selv ikke på Jokerbutikken 20 m unna skolen kunne de gå alene. Gjett hvorfor.
På bussen fra Ekeberg og opp til Holmlia kom det en dag på en gjeng med somaliske ungdommer. De begynte øyeblikkelig å forlange at folk skulle gi fra seg plassene til dem. Flere turte ikke annet enn å reise seg. Selv sto jeg langt fremme i bussen sammen med min datter som, i likhet med de andre barna, var livredd. Sjåføren måtte stoppe bussen og ringe på hjelp. Heldigvis kom Securitas mannsterk fra en annen buss og da rømte pakket. Etter dette tok jeg med min datter og reiste hjem. Det var ikke trygt å være der.
Det er dette som sitter igjen som minner etter Norwaycupen.

Samtidig, etter sist helgs tragiske drap og forsøk på terror fra en ensom ulv, fortsetter et nær samstemt politikerkorps, med Ropstad (handlingsplan mot «islamofobi») og Støre (Vi må ruste oss mot «denne islam-sjikanen og hetsen») i spissen, å rope korsfest, korsfest mot Human Rights Service, som i 20 år har forsøkt å opplyse det norske folk om farene ved denne ukulturen.

Takke meg da til SV-politikeren (!) Dara Goldar som i en kronikk i Aftenposten med tittelen «Minoritetsungdommer blir overlatt til seg selv av snillistiske politikere«, skriver følgende:

«Vi må også forstå at den største trusselen mot minoriteter ikke alltid kommer fra storsamfunnet – den kan komme innenfra. I dag gjør vi lite med ukultur i minoritetsmiljøer fordi vi ikke ønsker å legge skylden på dem.»

Så sant, så sant. Jeg kjenner mange minoritetsforeldre som er livredde utviklingen i Stor-Oslo, ikke minst innvandrergjengene, særlig de med somalisk opphav.

Vi i document vil gjerne fortsette å være en kontinuerlig oppdatert plattform for folk som er lei den fordummende pressen og politikere som roper på handlingsplaner for imaginære problemer! Tips og støtte mottas med takk!

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Les også

Les også