Nytt

En burkakledd konvertitt skrek «Allahu akbar» mens hun angrep det tyske politiet med kniv. Hun er en IS-tilhenger, kan det tyske politiet opplyse. Kvinnen hadde tydeligvis mistet kontrollen da hun begynte å kaste møbler, bøker og klær ut av vinduet i 6. etasje.  Da politiet ankom, gikk hun til angrep med kniv.

Situasjonen ble brakt under kontroll med pepperspray og trusler om å bruke tjenestevåpen. Kvinnen er kjent av politiet fra tidligere som en ekstremist (hvorfor får disse lov til å gå løs?). En talsmann fra politiet kommenterer:

«Kvinnen er allerede en kjent av politiet for sine radikale islam-motiverte trusler»

«Islam-motiverte» trusler. Bra de sier at det har noe med islam å gjøre, istedet for å bortforklare med psykisk ubalanse. Kvinnen er tysk, 53 år, og kaller seg Amina al Almaniyya. Facebooksiden hennes var full av ekstreme innlegg og er blitt stengt.

Daily Mail

Mest lest

Vendepunktet