En burkakledd konvertitt skrek «Allahu akbar» mens hun angrep det tyske politiet med kniv. Hun er en IS-tilhenger, kan det tyske politiet opplyse. Kvinnen hadde tydeligvis mistet kontrollen da hun begynte å kaste møbler, bøker og klær ut av vinduet i 6. etasje.  Da politiet ankom, gikk hun til angrep med kniv.

Situasjonen ble brakt under kontroll med pepperspray og trusler om å bruke tjenestevåpen. Kvinnen er kjent av politiet fra tidligere som en ekstremist (hvorfor får disse lov til å gå løs?). En talsmann fra politiet kommenterer:

«Kvinnen er allerede en kjent av politiet for sine radikale islam-motiverte trusler»

«Islam-motiverte» trusler. Bra de sier at det har noe med islam å gjøre, istedet for å bortforklare med psykisk ubalanse. Kvinnen er tysk, 53 år, og kaller seg Amina al Almaniyya. Facebooksiden hennes var full av ekstreme innlegg og er blitt stengt.

Daily Mail