Nytt

En syrisk flyktning i Tyskland forsøkte å drepe sin kone ved å helle grillvæske over henne og tenne på. De to hadde reist sammen fra Syria med sine tre barn, men bodde separat etter at de ankom Tyskland.

Den 45 år gamle mannen oppsøkte asylmottaket i Ruedesheim, vest for Frankfurt, hvor kona og barna bodde og begynte å helle den brennbare væsken over henne.  Da han forsøkte å brenne henne levende innhalerte han selv flammene. De brente ut lungene hans og morderen døde av skadene.

Kona fikk dessverre store og livstruende skader, og to andre beboere ble også skadet. Ett av barna deres får behandling for sjokk.

Asylmottaket er ubeboelig etter brannen.

37CC181400000578-3769330-image-a-1_1472745674873

Han måtte redde sin egen ære – for noen er det viktigere enn andres liv.

 

Daily Mail