Reaksjonen etter Brexit bærer preg av at to grupper mennesker er uønskede. Dette kan vi lese om i de fleste aviser.

Den ene gruppen er de eldre opprinnelige britene som strømmet til valgurnene, og skal ha vært svært medvirkende til at Storbritannia ønsket å gå ut av EU. De eldres tyrrani kalles det.

Den andre gruppen er tradisjonelle arbeiderklassefolk. Folk som skal sende barna sine i klasserom stappfulle av representanter fra fremmede kulturer. Folk som deler trappeoppgang med folkegrupper med fremmede skikker. Arbeiderklassefolkene har også mindre midler til å kjøpe seg ut av for eksempel helsekøer, og må følgelig dele sine goder direkte med nykommere i landet. Når disse bruker stemmeseddelen for å markere problemene i innvandringens fotspor kalles de fascister.

Hvordan skal det politisk korrekte samfunnet gjøre seg av med fascister og tyranner?

 

ANNONSE
Liker du det du leser? Vipps noen kroner til Document på 13629