Et par hundre mennesker samlet seg mandag kveld utenfor den Amerikanske ambassaden i Oslo. Formålet med oppmøtet var å ta avstand fra mannen som skjøt, drepte og skadet mennesker i natttklubben i Orlando.

Folk møter opp for å ta avstand fra en gjerningsmann som dreper homofile.

Hvor er motstanden mot ideologien som ligger bak drapene?

Skuespiller Anders Rogg måtte tørke noen tårer under minnemarkeringen for ofrene etter Orlando-terroren. – Dette er et angrep på oss alle. Det er personlig. Og det er vondt, sier han til VG. Et par hundre mennesker samlet seg utenfor den amerikanske ambassaden for å vise solidaritet og ta avstand fra mannen som tok livet av 49 mennesker på nattklubben Pulse, som var populært i homomiljøet i Orlando.

http://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=575eeead5152f76d113d52b0

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂