Nytt

I Den islamske stat finner man stadig nye sadistiske måter å myrde folk på. Drapene skjer i all offentlighet slik at det fungerer som en advarsel til alle som bivåner deres umenneskelighet. Vi har sett eksempler på ofre som blir halshugget, kastet fra høyhus, steinet, brent levende, druknet i bur og halt etter biler.

Nå skal IS ha myrdet 25 menn etter anklage om spionasje på vegne av den irakiske regjeringens sikkerhetsstyrker. Ifølge vitner skal disse ha blitt bundet sammen med et tau og senket ned i et stort basseng med salpetersyre. Drapene skal ha skjedd i Mosul.

Et vitne beskrev det slik:

“ISIS members tied each person with a rope and lowered him in the tub, which contains nitric acid, till the victims organs dissolve.”

BALI

Wikipedia viser hvordan kroppen reagerer med salpetersyre. 

Daily Mail