VM i skiskyting ble nylig arrangert i Holmenkollen. Mange nasjoner var representert. I all hovedsak kan man si at det er vestlige nasjoner som bedriver vinteridrett, også skiskyting. I Holmenkollen var det svært mange tilskuere fra både inn- og utland. Bildene på fjernsynet kunne ikke på noen måte skape et bilde av at Europas nye borgere fra fremmede kulturer smelter inn i kulturene til opprinnelsesbefolkningen. Bildene fra skiskytter VM skaper et bilde av hvordan Europa så ut for noen ti-år siden. I 2016 skaper disse bildene også en visshet om at Europa er etnisk og kulturelt segregert.

2016-03-12 16.41.442016-03-12 16.42.11

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂