Utsagnet kommer ikke fra frustrerte briter som forlengst har opplevd at de er blitt i minoritet i London. Det er den pakistanskfødte imamen Maulana Syed Ali Raza Rizvi som fornøyd konstaterer at religionsfriheten og den kulturelle «mixen» gjør mer for å promotere islam enn muslimske politiske ledere i verden forøvrig.

Malana Rizvi said that unlike ‘Jewish and Christian brothers’ Muslims in Britain are a new community who have been established for decades rather than hundreds of years and stood to learn from the experiences of other religious groups.

‘I feel that London has more Islamic values than many of the Muslim countries put together,’ he said.

3209DDB000000578-0-image-m-28_1457549308541

Det går den veien Maulana Syed Ali Raza Rizvi ønsker seg.

 

London2

En helt vanlig dag i London.

Daily Mail