Lørdag 20. februar forteller Aftenpostens forside at Hege Storhaug er et større problem enn islam. Det er Storhaug som ønsker å skape et samfunn få ønsker seg, skriver Trine Eilertsen. Inne i avisen forteller Eilertsen om Storhaugs farlige tanker og om hvordan islam skal integreres. At Norge kan ende opp som en totalitær islamsk stat, eller at deler av landet kan bli det, er ikke tanker som streifer hodene som jobber i Aftenposten.

2016-02-20 07.04.45

Aftenposten opplyser også at det nå er flest kvinner og barn som kommer som flyktninger over Middelhavet. Er dette oppfordringen til å brette opp ermene, åpne grensene og leie ut hybelleiligheten i kjelleren? Frykten er nok stor for at mange kan bli påvirket av Hege Storhaug. Motstand mot de demografiske og kulturelle endringene som er på vei er radikalt i Det nye Norge.