Nytt

En 15-årig jente som DN har snakket med, forteller om «killar» som var meget pågående. De brydde seg ikke om jentene hadde kjærester. Vaktene forholdt seg passive. De snakket kanskje til mennene, i noen tilfeller ble de bortvist, men de var snart tilbake.

Slik «Anna» fremstiller det, forsto jentene at det ikke var noe de kunne gjøre.

– Speciellt på konserterna var det väldigt hemskt. Direkt när man kom ut i folkhavet började de att tafsa. De ringade in en, en av mina kompisar ramlade omkull och då kastade de sig över henne direkt. De brydde sig inte om att man sa nej, eller att man hade pojkvän.

Några poliser såg inte Anna till, men vakter fanns närvarande.

– För det mesta pratade de bara med killarna om man sa till. Ibland kanske de tog ut dem, men de kunde ju komma in igen direkt.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/anna-15-direkt-nar-man-kom-ut-i-folkhavet-borjade-de-att-tafsa/