Småbarnspappaen lurte niåringen, som er på alder med hans egne barn, inn i et søppelskur hvor han mishandlet og voldtok henne.

Libyeren (30), som har erkjent ugjerningen, er nå dømt til seks års fengsel for grov voldtekt mot barn.

Selv har mannen sagt at han den aktuelle dagen i oktober i fjor lette «etter en jente å voldta» og at han ikke brydde seg om at jenta var et barn, skriver Aftonbladet. Han har selv tre mindreårige barn.

Mannen lurte jenta inn i et søppelskur i en bakgård i Malmö. Etter å ha låst døren tvang han henne ned på bakken, slo  henne og voldtok henne. Han skal ha tatt strupegrep på jenta og truet med å slå henne om hun ikke var stille. Fra tiltalen:

«Han har lurat in målsäganden i ett soprum som han sedan låst, brottat ner henne på golvet, slagit henne i ansiktet med öppen hand, dragit av hennes kläder på underkroppen och hållit fast hennes ben. Han har tagit ett stryptag om hennes hals så att hon känt smärta, tillfogats ett blåmärke på halsen och fått svårt att andas. Han har vidare hotat att slå henne om hon inte slutade skrika.»

Malmö tingsrätt skriver i dommen at jentas forklaring er sammenhengende og konsekvent gjennom samtlige avhør, ifølge Expressen.

«Gärningen är att anse som grov med hänsyn till målsägandens låga ålder samt då NN använt såväl våld som hot om brottslig gärning», heter det i tiltalen.

Ifølge dommen oppgav 30-åringen at han den dagen voldtekten skjedde befant seg i området for å «för att leta efter en tjej att våldta, att han inte brydde sig om ifall tjejen var ett barn, att han ville genomföra ett vaginalt samlag med henne och att han därför under övergreppet sa till henne att ‘öppna’ sina ben», heter det i dommen.

Småbarnspappaen er dømt til seks års fengsel og utvisning, men ikke på livstid. Etter 15 år er han velkommen tilbake til Sverige. Han er også dømt til å betale jenta 170.000 kroner i erstatning.

Mannen ble samtidig dømt for flere seksuelle overgrep som skjedde tidligere i høst, blant annet seksuell trakassering av en 14-årig jente i Skellefteå kommune, samt at han blottet seg for en kvinne og tok på henne. Da hadde han i tillegg kniv på seg.

Libyeren ble dømt for grov voldtekt mot barn, to tilfeller av seksuell trakassering, vold, tyveri, narkotika, samt brudd på forbudet mot å bære kniv på offentlig sted.

I dommen konstateres det at det finnes en klar gjentakelsesfare.

Rettens administrator, chefsrådman Dag Cohen, tilhørte rettens mindretall og ville redusere straffen med ett år fordi 30-åringen selv meldte seg for politiet uten å være mistenkt, og fordi han innrømte voldtekten.

Straffen for grov voldtekt mot barn er i Sverige minst fem og maks ti år.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort:

[simpay id=»280380″]

For andre bidragsmåter, se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.