Feature

IMG_3143

Dagbladet er inne i de siste krampetrekninger. Sylvi Listhaug er blitt statsråd for innvandring og svarer ikke på tiltale: Dvs angrepene preller av som vann på gåsa. Når Dagbladet forsøker å få henne ut på glattisen, svarer hun: -Den debatten er vi ferdig med.

Hva kan bite på henne? Den salvelsesfulle Kjell Magne Bondevik! En gang kjørte Dagbladet frem SVs Hanna Kvanmo som ba KrF-leder Kåre Kristiansen «pelle vekk den klamme prestehånda». Dagbladet har ikke oppdaget at Bondeviks hånd er enda klammere. Den er helt vassen.

Men de merker seg at presten Bondevik ikke kvier seg for å hive andre under bussen som «hatefulle» fordi de våger å ta til motmæle mot at landet forvandles til det ugjenkjennelige. Bondevik gjør dette med samme prektighet som Knut Arild Hareide, og det er denne prektigheten som folk har opp i halsen. De to gir «kristen» et dårlig rykte. De er som på Jesu tid: Fariseere som opphøyer seg selv gjennom å rakke ned på andre.

Les også

-
-
-
-