“Den indre sikkerhed er i Fare” hedder det i hemmeligt dokument der er lækket fra det østrigske indenrigsministerium til tysk politi og Bayersk Radio: På grund af flygtningestormløbet, kan den “indre sikkerhed og ro ikke længere garanteres”, hedder det. Ministeriet benægtede straks, at papiret eksisterer skønt det officielle papir blev offentliggjort på kanalen ORF offentliggjort onsdag aften med det første uddrag af dokumentet i “Zib 2″.

Den kontroversielle dokument er lækket fra de lavere lag i departementet og er betitlet “trusselscenarie”. Hvem er der har sendt det til det bayriske politi og Bayerischen Rundfunk er uvist.

“Trussel mod den offentlige orden”

Papiret har følgende ordlyd: »Der er fare for opretholdelsen af ​​den offentlige orden, fred og sikkerhed gennem den massive binding af politiets personale til håndtering af aktiviteter i forbindelse med illegale immigranter,” citerer Bayerische Rundfunk. De fortsætter: “Risikoen for inter-etniske og inter-religiøse konflikter blandt immigranterne” helt indtil “ophævelse af de retslige strukturer i landet”.

Indenrigsministeriet er naturligvis ikke tilfredse med, at dette dokument har fundet vej til offentligheden, og det bliver dementeret fra højeste sted.

At papiret ikke er “ubetydeligt” endda, viser de organisationer som har modtaget det: BMI II/2 Exekutivdienst, Grenzdienst, Frontex; BMI II/3 Fremdenpolizei, Grenzwesen; BK/3.4 Bundeskriminalamt Abteilung Schlepperei; BK/4.1 Bundeskriminalamt Abteilung Operative Kriminalanalyse; OZ-AGM Operatives Zentrum für Ausgleichsmaßnahmen; SPK Schwechat Stadtpolizeikommando Schwechat (Flughafen).

 

Sonderberichterstattung und Analyse der derzeitigen Migrationslage

 

Kronen Zeitung (Snaphanens oversættelse)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂