En hel garage med over 30 biler brænder op i Hallunda i Norra Botkyrka det sydlige Stockholm. 79 % indvandrerbefolkning. Selvom det skete over midnat, har Aftonbladet og Expressen allerede rykket historien ned som nummer fem og nummer otte fra toppen. Til frokost inden efterslukningen er færdig, er det slet ikke sket.

Det er privatmanden Chang Frick, der har optaget videoen, som allerede er på den russiske kanal RT. – Stockholmsförorten Norsborg brinner – “Ett 30-tal bilar hittills” (Se statistik: Anlagda bilbränder 1996-2013 i Sverige och Stockholms län. Tallet er nu oppe omkring 1.400. De udleder det stanggiftige dioxin. Miljøpartiet burde reagere.)

 

Foråret er kommet til Stockholm

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂