Det sies at for enhver religion så vil «himmelen» bestå av hva de troende lengter etter. For jihadistene må det være en god motivasjon å vite at 72 jomfruer venter dem hvis de skulle dø i sin streben etter å etablere det perfekte islamske samfunn.

Men tenk om det ikke skjer? Hva om de 72 jomfruene viser seg å være 72 rosiner? Denne tolkningen av koranen har sannsynligvis aldri nådd frem til frontlinjen av Allahs krigere. De plages derimot av en ny og fryktelig tanke som har kommet snikende: Hva skjer med jomfrubelønningen om man skulle være så uheldig å bli drept i kamp av en kvinne?

woman_3045588b

Kurdisk jihadist- og jomfrudrøm-dreper

The increasing number of female soldiers taking to the front line against extremists of the Islamic State in Iraq and the Levant (Isil) is sowing fear in their ranks that they will be denied their prize in paradise, according to Ed Royce, who chairs the US House International Relations Committee.

«These Isil soldiers apparently believed that if they were killed in battle, they went to paradise as long as they were killed by a man,» he told The New York Post, citing reporters of Kurdish female fighters laughing as they repelled attacks by the extremist group.

«And these female soldiers were communicating their satisfaction with the fact that they had taken the fight to ISIL and had stopped the advance, turned back the advance – slayed a number of these fighters, who would then run away.

Islams kvinnefokus er intenst. Ikke bare er kvinnen kilden til mannens ære, hun kan nå også sende ham lukt til helvete med en Kalashnikov – og det uten av at det blir noe moro med 72 jomfruer! Snakker om risikoelement! Ikke rart at løsningen må bli å bure kvinner hjemme i burka og følge med hvert skritt de tar. Denne logikken er innlysende.

Tekoshin, a 27-year-old female Kurdish soldier, fighting in northern Iraq recently told AFP she had joined the struggle to protect women’s rights.

She said many women knew the power they held over their opposition.

«I think [they] were more afraid of us than of the men,» she said.

«They believe they’ll go to hell if they die at a woman’s hands.»

Løsningen på IS er dermed i boks: Gi de kurdiske damene en Kalashnikov hver og kalifatets dager er talte.

The Telegraph