Foreldre på en av skolene som var overtatt av islamister i Birmingham-området, forlangte at skolen enten skulle isolere eller presse ut de «hvite ungene», rapporterer Sunday Times.

Anderton barneskole var en av skolene som var infiltrert av islamister i henhold den såkalte Trojanske hest-planen.

Sarah Hewitt-Clarkson, head teacher at Anderton Park Primary School, told the Sunday Times that when a small number of white children arrived at her school, which was predominantly Muslim, parents started making a series of racist demands:

«We had kids saying ‘What are you playing with the white kid for? What are you playing with the Christians for?’ The dad of one of the Pakistani heritage pupils at the school even told me I should ‘get rid of the white kids’.

«He said, ‘If I was head I would get the white kids and shove them in the corner with white desks and a white teacher and keep them away from the rest of the kids. I told him that what he had said was racist and I was going to write it down. Then he said, ‘You should get rid of the white kids, that is what the community would want you to do.'»

She later reported the parent to the police.

http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/06/15/Get-Rid-of-the-White-Kids-Say-Pakistani-Parents

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂