Om kort tid åpner Danmarks første stormoske i København. Et gigasenter til 100 millioner betalt av Qatar. Qatar fører en aktiv misjonering for en religion som selv ikke tolererer misjonering fra andre.

Om kort tid åbner Danmarks hidtil største moské på Vingelodden i Københavns Nordvestkvarter. Pengene til en moské, der inkluderer en 20 meter høj minaret, er blandt andet hentet i det stenrige emirat Qatar ved Den Persiske Golf.

100 millioner kroner har Qatar doneret til Dansk Islamisk Råd, der står bag projektet.

Det er egentlig ikke så underligt, at Qatar giver penge til en moské i Danmark. Det har Qatar også gjort i en række andre lande. Og at Qatar giver penge til en moské som Dansk Islamisk Råd står bag er også ganske naturligt. Dansk Islamisk Råd er nemlig en dansk aflægger af Det Muslimske Broderskab, som har tætte forbindelser til Qatar.
…..
Men hvad betyder det så for stormoskéen i København, at den er finansieret af Qatar. Jo, det betyder, at det bliver Det Muslimske Broderskabs religiøse og politiske dagsorden, der bliver fremmet i moskéen. Det er endnu et skridt i retning af at gøre Det Muslimske Broderskab til den afgørende spiller i islamiseringen af Vesten og Mellemøsten.

http://denkorteavis.dk/2013/stormoske-bliver-brohoved-for-islamisk-ekstremisme