Nytt

Hells Angels i Danmark har også rekruttert innvandrere til en ny filial av banden. Den går under navnet Sorte Engler, og det var den som raserte legevakten i Odense under eid-festen ifjor, på jakt etter en såret.

Dette fikk Folketings-politikere høre da de besøkte Odense. Informasjonen ble gitt bak lukkede dører, men har lekket ut og Ekstrabladet har storyen.

Hells Angels har tidligere ligget i blodige oppgjør med innvandrerbander på Nørrebro og utga for et par år siden et såkalt sjakalmanifest, der de tilsynelatende tok et oppgjør med sine motstandere. Men dette oppgjøret kan ikke stikke særlig dypt. Nå har Hells Angels selv rekruttert en filial blant innvandrerunge.

Blandt andet kom det frem, at Hells Angels som noget nyt har fået tilknyttet en gruppe dybt kriminelle indvandrere tættere til klubben via en støtteafdeling, der går under navnet Black Angels. I forvejen har Hells Angels som bekendt også ungdomsafdelingen AK81.

Skudopgøret, der fandt sted under eid-festen, endte efterfølgende med et stormløb på skadestuen på Odense Universitetshospital. Her trængte en ophidset pøbel på 60-70 personer ind på skadestuen. De ville have fat i en såret mand, der havde deltaget i angrebet på deltagerne ved eid-festen.

http://ekstrabladet.dk/112/article1899811.ece

Ekstra Bladet

HA-indvandrerbande bag eid-fest-skudopgør

Hells Angels på Fyn har fået sin helt egen indvandrerbande. Samme bande raserede eid-festen i Vollsmose sidste sommer