Kom nu ihåg att Växjö kommun inte är unik. Motsvarande utveckling finns i varje kommun som har avtal med Migrationsverket om mottagning av så kallade flyktingar. Thoralf Alfsson: Fullständigt misslyckad integration i Växjö.

Sveriges problem er, at det ser sådan ud eller værre i næsten alle kommuner. I Danmark er det ukontroversielt blandt politikere og forskere, at asylindvandring er en ren tabsaffære i flere generationer. I Norge er det ved at dæmre. I Sverige kan man ikke sige det højt, man fortsætter med at spæde på en potentiel katastrofe. Forskere kan skrive artikler som forleden Migration som en förutsättning för välfärd uden med et ord at præcicere hvilken immigration, der kan medføre velfærd. I mellemtiden udhules svensk velfærd mere og mere, og de der ikke kan få en operation eller sygedagpenge, får aldrig at vide hvor pengene til det blev af, at de nemlig gik til svenske politikeres store, forlængst fallerede illusion og udsalg af arvesølvet. Da nu altså folket ikke vil afsætte dem, er det en slags dødspagt, vi ser foregå: Riksdagen som en determineret alkoholiker, der vil drikke sig ihjel. Presse og befolkning der slår ring, for at beskytte forehavendet. Det slutter derfor først den dag, pengene slipper op eller patienten dør. (Gårdagens migration kan inte likställas med dagens migration.)

via snaphanen.dk