Nytt

Daniel Arrospide Alata infilterte en av Stockholms stormoskeer. Det han fikk høre der skremte ham, og stiller dagens fordømmelser av selvmordsbomgingen i et merkelig lys.

Det är med stor sorg jag skriver den här artikeln. Nu när Sverige har blivit utsatt för sina första terroristattentat är det dags att politiker får veta konsekvenserna för att inte ha tagit itu med integrationspolitiken….

Jag har under en halvårs tid infiltrerat Moskén i Medborgarplatsen-Stockholm och det jag fick reda på skrämde mig rejält. Regeringens och Riksdagens ovilja att rusta upp miljonprogrammen har lett till att militanta muslimer har en rekryteringsbas i Sverige. Det är väldigt lätt för de att rekrytera någon som är arbetslös, inte kan språket och bor i en dålig bostad. De lovar att ge de en massa pengar till ens familj om man dör i Allahs namn.

Uttalandet från Imamen och Svenska Islamiska Samfundet är bara ett spel för galleriet. De har totat tappat kontrollen över «församlingarna» i Sverige. Faktun är att personer från terroristnäverket Al Qaeda rekryterar på löpande basis svenska muslimer av alla åldrar för det heliga kriget Jihad.

Imamen vet precis vilka de är och skulle mycket väl ha kunnat kontaktat SÄPO men valde att inte göra detta. Jag kunde aldrig förstå varför trots mina försök att ta reda på det. Jag vill inte påstå att han indirekt stödde detta men ibland undrade jag…

les hele artikkelen på newsmill.se

Vad jag såg i Moskén vid Medborgarplatsen skrämmer mig