Versjonen til NRK-journalist Martin Gaarder bekreftet det som er Israels fremstilling: aksjonistene om bord på Mavi Marmara ønsket en konfrontasjon og var vel forberedt. Når NRKs egen korrespondent Sidsel Wold kaller dette for ensidig, demonstrerer hun at dette er en konflikt hvor redaksjonene driver kampanjejournalistikk. En korrekt journalistisk tilnærming ville vært: mest mulig fakta, og […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Versjonen til NRK-journalist Martin Gaarder bekreftet det som er Israels fremstilling: aksjonistene om bord på Mavi Marmara ønsket en konfrontasjon og var vel forberedt. Når NRKs egen korrespondent Sidsel Wold kaller dette for ensidig, demonstrerer hun at dette er en konflikt hvor redaksjonene driver kampanjejournalistikk. En korrekt journalistisk tilnærming ville vært: mest mulig fakta, og […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.