Versjonen til NRK-journalist Martin Gaarder bekreftet det som er Israels fremstilling: aksjonistene om bord på Mavi Marmara ønsket en konfrontasjon og var vel forberedt. Når NRKs egen korrespondent Sidsel Wold kaller dette for ensidig, demonstrerer hun at dette er en konflikt hvor redaksjonene driver kampanjejournalistikk. En korrekt journalistisk tilnærming ville vært: mest mulig fakta, og […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Versjonen til NRK-journalist Martin Gaarder bekreftet det som er Israels fremstilling: aksjonistene om bord på Mavi Marmara ønsket en konfrontasjon og var vel forberedt. Når NRKs egen korrespondent Sidsel Wold kaller dette for ensidig, demonstrerer hun at dette er en konflikt hvor redaksjonene driver kampanjejournalistikk. En korrekt journalistisk tilnærming ville vært: mest mulig fakta, og […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.