Feature

Valdishol forlag utgir Giorgio Agambens kjent verk:

HOMO SACER. Den suverene makten og det nakne livet

fra forlagets omtale:

Agambens berømte bok om politikkens fundament, den suverene makten, kommer nå for første gang på norsk. Maktens grunnlag ligger hos dem som har makt til å innføre unntakstilstanden og redusere våre liv til nakent liv. Oversatt fra italiensk av Birgit Owe Svihus og med en rettsfilosofisk innledning av Christoffer C. Eriksen.
Agambens Homo sacer kom første gang ut i 1995 og har øvet avgjørende innflytelse på filosofer og historikere, men også innen jus, teologi, litteraturvitenskap og psykologi. Giorgio Agamben (f. 1942 i Roma) foreleser ved en rekke internasjonale universiteter.

«Det siste tiårets sannsynligvis mest siterte kulturfilosofiske verk» (Stefan Jonsson, Dagens Nyheter)

boken kan bestilles direkte fra forlaget: valdisholm.no

Feature

Valdishol forlag utgir Giorgio Agambens kjent verk:

HOMO SACER. Den suverene makten og det nakne livet

fra forlagets omtale:

Agambens berømte bok om politikkens fundament, den suverene makten, kommer nå for første gang på norsk. Maktens grunnlag ligger hos dem som har makt til å innføre unntakstilstanden og redusere våre liv til nakent liv. Oversatt fra italiensk av Birgit Owe Svihus og med en rettsfilosofisk innledning av Christoffer C. Eriksen.
Agambens Homo sacer kom første gang ut i 1995 og har øvet avgjørende innflytelse på filosofer og historikere, men også innen jus, teologi, litteraturvitenskap og psykologi. Giorgio Agamben (f. 1942 i Roma) foreleser ved en rekke internasjonale universiteter.

«Det siste tiårets sannsynligvis mest siterte kulturfilosofiske verk» (Stefan Jonsson, Dagens Nyheter)

boken kan bestilles direkte fra forlaget: valdisholm.no