Gjesteskribent

af Cherif El-Ayouty, civilingeniør og forfatter

Ved at placere en mundkurv på os selv «almindelige muslimer» og ikke reagere effektivt og bestemt på de frygtelige aktioner fanatiske muslimer udfører og gøre alt hvad vi kan for at isolere de fanatikere i en særskilt gruppe, der kan bekæmpes på alle fronter af os fredselskende muslimer. Tilpasser vi os selv disse fanatikere og tillader vi resten af verden til at dømme alle muslimer under ét og behandle dem som om de var alle sammen en stor fanatisk gruppe, der fortjener fremmedgørelse, diskrimination og nedrykning til en status af pariaer.

Vi skylder kommende generationer, specielt vi der bor i Vesten, at adskille os fra de muslimske fanatikere, at bekæmpe, afsløre og stoppe dem i alle lejligheder og til at bevise over for verden, at der faktisk er to forskellige grupper af muslimer: én de kan stole på og leve i fred med og en anden, der skal bekæmpes og elimineres. Hvis vi ikke gør det, vil vores efterkommere blive Vestens dalitter.

En mand, hvis familie tilhørte tyske aristokrati før Anden Verdenskrig, ejede en række store industrier og godser. Da han blev spurgt om, hvor mange af den tysk befolkning var sande nazister, svarede han: «Meget få mennesker var sande nazister, men mange nød tilbagevending af den tyske stolthed, mens mange flere havde for travlt til at bekymre sig for det. Jeg var en af dem, der bare troede, at nazisterne var en flok idioter og jeg fortsat bare med min dagligdag. Så de fleste af os sad bare tilbage og lod det hele sker. Men før vi vidste det, lykkedes det for nazister at eje os, og vi havde mistet kontrollen over landet. Min familie mistede alt. Jeg endte i en koncentrationslejr, og de allierede bombarderede mine fabrikker.»

Vi i Vesten får at vide igen og igen af «eksperter» og de «kloge», at islam er fredens religion, og at det store flertal af muslimer blot ønsker at leve i fred. Selv om denne ukvalificerede påstand kan være rigtig, alt efter hvilket fortolkning der bruges, er den helt irrelevant. Det er meningsløst fnug, der er beregnet til at få os til at føle en falsk tryghed, og formindske betydningen af de aktioner fanatikere hærger hele verden med i islams navn.

Faktum er, at fanatikerne regerer islam på dette tidspunkt i historien. Det er de fanatikere, der marcherer frem i dag. Det er muslimske fanatikerne, der er en del i over 50 bevæbnede krige verden over. Det er de fanatikerne, der systematisk nedslagter kristne eller stammegrupper over hele Afrika, og er ved gradvist at overtage hele kontinentet i en islamisk bølge. Det er fanatikerne, som bomber, halshugger, dræber, eller begår æresmord over hele verden. Det er fanatikerne, som overtager moské efter moské og bestemmer hvad unge muslimer skal udlæres. Det er de fanatikere, der ivrigt sprede stening og hængning af voldtægtsofre og homoseksuelle. Det er de fanatikere, der underviser deres unge til at dræbe og at blive selvmordsbombere. Samtidigt er det hårde, kvantificerbare faktum, at det fredelige flertal af muslimer, eller rettere sagt de tavse muslimer, er kuet ned og marginaliseret.

Det kommunistiske Rusland bestod af russere, der bare ønskede at leve i fred, men de russiske kommunister (kun 7% af befolkning) var ansvarlige for mordet på omkring 20 millioner af deres egen mennesker. Den fredelige flertal var således irrelevant, da de gav kommunister fri lejde. Kinas enorme befolkning var så godt som fredelig, men de kinesiske kommunister (under 3% af befolkning) var i stand til at dræbe et svimlende 70 millioner mennesker i Kina. Den gennemsnitlige menige japaner japanske før Anden Verdenskrig var ikke en krigsmager sadist. Alligevel myrdede og slagtede Japan på sin vej over Sydøstasien i et orgie af drab, der omfattede den systematiske mord på 12 million kinesiske civile, de fleste blev dræbt af sværd, skovl, og bajonet. Og hvem kan glemme Rwanda, som kollapsede i et regulær slagteri. Kunne det ikke være sagt, at de fleste af rwandesere var fredselskende?

Historieundervisningen er ofte utroligt enkel og sløv, men for alle vores kræfter på jorden, vi går vi ofte glip af de mest basale og ukomplicerede pointer: Fredselskende muslimer har gjort sig selve irrelevante ved deres tavshed. Hvis de ikke vågner snart, kommer de til at opdage, at de er fanatikerenes ejendom, og at slutningen på deres fredelige verden er begyndt.

Fredselskende tyskere, japanere, kinesere, russere, rwandesere, serbere, afghanere, irakere, palæstinensere, somaliere, nigerianere, algeriere, og mange andre er døde, fordi den fredelige flertal var tavst, og intet gjorde for at stoppe fanatikerne . Også for os, der ser det hele udfolde sig, må vi være opmærksomme på den eneste gruppe, der tæller – de fanatikere, der truer vores livsform.

Dansk-egyptiske Cherif El-Ayouty leder foreningen Nutidens muslim og har skrevet en bok med samme navn, hvor han anbefaler muslimer om å få følge et manifest med 25 punkter for å oppnå ordentlig integration i det vestlige samfunnet.

Artikkelen En «Vågn Op» udkald til fredelige muslimer har tidligere vært publisert på Snaphanen.dk, og er gjengitt i sin helhet med forfatterens vennlige tillatelse.