Norske medier elsker å karikere republikanere. I Scott Brown har de funnet et eksempel å boltre seg med: mannen har en gang posert naken, dermed er han «nakenmodell». At det er journalistene som kler seg nakne, er det ingen som tenker på.

George Gooding skriver om dette på sin blogg, gooding.no:

Norske medier elsker å lage karikatur ut av de forhatte republikanerene, og setter journalistiske prinsipper tilside nok en gang for å opptre partisk for norske lesere.

Nyeste eksempel kommer fra Sun Heidi Sæbø i Dagbladet, med hennes tendensiøse Her og Nå-aktige fremstilling av den republikanske kandidaten i dagens ekstraordinære valg i Massachusetts, Scott Brown (vær så god, du får lese om han selv, Sun Heidi gadd ikke legge ved lenke om ham). I artikkelen «Denne nakenmodellen kan ødelegge alt for Obama» Skriver Sæbø:

Alle trodde 56 år gamle Martha Coakley, demokratenes utvalgte etterfølger, skulle fylle Ted Kennedys sete i Senatet. Men med slagord som «Nytt, modig lederskap» og «Kjemper for deg»-turné, har den tidligere nakenmodellen Scott Brown gitt republikanerne en ny giv.

Den første opplysningen vi får vite om bakgrunnen til Brown er altså at han tidligere var «nakenmodell». Videre får vi vite at han tidligere har vært «kjekkas» og «advokat». That’s it. La oss ta en tur innom Wikipedia:

Scott Philip Brown is a Republican Massachusetts State Senator representing the Norfolk, Bristol & Middlesex District since 2004.

Delstatssenator? Det har vi ikke sett, vi fortsetter:

Scott Brown began his political career in 1992, when he was elected to be an assessor in Wrentham, Massachusetts. In 1995, he was elected to the Wrentham Board of Selectmen, and was elected to the Massachusetts House of Representatives for the 9th Norfolk District in 1998.

Aktiv i politikken siden 1992. Heller uvesentlig, han var jo «nakenmodell» 10 år før han begynte med politikken! Nakenmodell!!!

Vel, én gang iallfall. Man er jo nakenmodell når man har latt seg avfotografere delvis naken ved én anledning.

Dopmisbrukeren Obama og nakenmodellen Brown