Utlendingsdirektoratet, UDI, varslet nylig at de vil gjennomgå asylsøknadene til 200 personer fra Bosnia for å se om det kan skjule seg krigsforbrytere blant dem. Assisterende direktør Frode Forfang sier til NRK at «oppmerksomheten rundt dette var liten på 90-tallet»: – Dette har kommet på dagsordenen i løpet av de siste årene, og det har […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Utlendingsdirektoratet, UDI, varslet nylig at de vil gjennomgå asylsøknadene til 200 personer fra Bosnia for å se om det kan skjule seg krigsforbrytere blant dem. Assisterende direktør Frode Forfang sier til NRK at «oppmerksomheten rundt dette var liten på 90-tallet»: – Dette har kommet på dagsordenen i løpet av de siste årene, og det har […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.