Utlendingsdirektoratet, UDI, varslet nylig at de vil gjennomgå asylsøknadene til 200 personer fra Bosnia for å se om det kan skjule seg krigsforbrytere blant dem. Assisterende direktør Frode Forfang sier til NRK at «oppmerksomheten rundt dette var liten på 90-tallet»: – Dette har kommet på dagsordenen i løpet av de siste årene, og det har […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Utlendingsdirektoratet, UDI, varslet nylig at de vil gjennomgå asylsøknadene til 200 personer fra Bosnia for å se om det kan skjule seg krigsforbrytere blant dem. Assisterende direktør Frode Forfang sier til NRK at «oppmerksomheten rundt dette var liten på 90-tallet»: – Dette har kommet på dagsordenen i løpet av de siste årene, og det har […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.