Under restaureringen av et tårn i Davids by i Jerusalem fant israelske arkeologer ut at det var langt eldre enn før antatt og stammet fra Nehemjas tid, 5. årh. f. Kr. Til syne kom også en mur som er beskrevet i Nehemjas bok i Bibelen, men som flere trodde aldri har eksistert. A team of […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Under restaureringen av et tårn i Davids by i Jerusalem fant israelske arkeologer ut at det var langt eldre enn før antatt og stammet fra Nehemjas tid, 5. årh. f. Kr. Til syne kom også en mur som er beskrevet i Nehemjas bok i Bibelen, men som flere trodde aldri har eksistert. A team of […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.