– slik man ofte hører, og hvis Koranen skal regnes for å være et fredsbudskap til nasjonene: Hvorfor har da islamske ledere gjennom tidene okkupert et tjuetalls landområder, jaget de folkegruppene som bodde der på flukt, eller torturert dem, drept dem, brent deres boliger og tvangsislamisert de som ikke greide å komme seg i sikkerhet, kort sagt: okkupert andres land og folk?

Og: Hvorfor skjer det samme i vår tid? Det er ikke mer enn tjueto år siden en flokk muslimske jihadister («helligkrigere») kom inn sjøveien og krevde at Lata Lata-folket på Sulawesi måtte omvende seg til islam – eller forlate hjemmene sine. Da folket nektet, ble presten deres og noen av lederne drept. Folket flyktet og gjemte seg i jungelen i flere uker, inntil myndighetene sa det var trygt å vende hjem. Det var det ikke, alle ble tvangsomskåret og påtvunget muslimske navn og islamske bønneskikker. Kirken ble omgjort til moské. Hvorfor, hvis islam er en fredens religion?

Og det samme skjer, hver uke: Kristne kirker blir stengt – eller brent. Kristne blir truet, fengslet – eller drept. Kristne samlinger er bombemål. Kristne massakreres. Et fåtall av angrepene blir nevnt av nyhetskanalene i Norge, men de fleste forties – eller det blir ikke nevnt at ofrene er kristne – og ikke at angriperne er muslimer. Er norsk krenkelov inspirert av islamsk krenkelov? Sier noen et skjevt ord om Muhammad og hans tjenere i islamske land, meldes det til myndighetene – og resultatet kan bli fengsling. Eller lydige muslimer tar saken i egne hender. Mange husker Asia Bibi, kristen, som måtte sone mange år i fengsel fordi hun hadde sammenlignet Jesus Kristus og Muhammad – til fordel for Jesus. Hvor – og hvem – kommer lysten til å drepe fra?

Og: Hvorfor sier syv prosent av muslimer intervjuet i Norge at de ønsker straff over de som krenker deres profet Muhammad? Hvorfor gikk jihadisten Matapour ut i Oslo en sen kveld for å drepe? Hvorfor går andre jihadister ut i forskjellige byer i Europa for å drepe de «vantro»? Og hvorfor straffes muslimske familiemedlemmer som blir kristne? Hvorfor æresdrap?

Og: Hvorfor ønsker islamske Hamas og PLO å utslette Israel som nasjon? Hvorfor kan ikke Muhammads etterkommere være fornøyd med de over tjue landene og folkegruppene de gjennom tidene har okkupert og tvangsislamisert? Hvorfor alle selvmordsaksjonene mot sivile jøder? Hvorfor alle angrep mot busser, boligblokker og barnehager? (Jf. Russland mot Ukraina nå). Hvorfor går jihadister inn i private hjem og knivdreper familier? Hvorfor kastes brannfakler inn på israelsk jord? Hvorfor henger PLO opp plakater som hyller jihadister som har greid å drepe jøder? Hvorfor kaller de opp gater etter terrorister? Hvorfor ønsker Hamas og PLO at jødene skal utryddes?

Israel er nå det eneste landet i Midtøsten som islamske ledere ikke har greid å overta helt. Jordan, tidligere del av Israel, ble gitt dem på grunn av terror. Gaza, tidligere del av Israel, har de fått, på grunn av terror. Judea (derav jøder) og Samaria (kalt det intetsigende navnet Vestbredden), tidligere del av Israel, styres av islamske terrorgrupper, nå kalt palestinske politikere. Islamske ledere mangler resten av Israel, men terroren fortsetter, og Norge hjelper dem: øser ut millioner av kroner til «nødhjelp», hvert år, for også norske politikere har forkastet historiske sannheter for å imøtekomme islam. Kanskje av redsel for islamsk terror. Kanskje av hat mot Israel. Kanskje i opposisjon mot Guds Ord, eller Jesus Kristus, som ble født inn i en jødisk familie av kong Davids ætt.

Hva kan alt hatet, og de hatefulle gjerningene nevnt ovenfor, skyldes? Vel, svaret må være islam. Ja, ikke bare «må være» – det ER islam, for ifølge islamske skrifter skal muslimene utbre sin religion over hele verden – og de «vantro» underkaste seg, slik Norge nå underkaster seg islam i forbindelse med forbud mot brenning av Koranen – og andre forbud satt i system over hele Norge etter krav om ikke å krenke islamsk livsførsel, lovgivning og forskrifter.

Så får vi huske at det ikke er vår oppgave å dømme menneskene bak hatet. Om du og jeg hadde vokst opp i islamske miljøer, hadde vi kanskje blitt oppdratt i hatets og hevnens religion selv. Men – hør, norske myndigheter: La oss som ikke ønsker et land med islamsk lovgivning og økende kriminalitet, få kjempe – med fredelige midler – mot islam, ja, rope fra torg og talerstoler, skrive i aviser og sosiale medier – at vi ikke ønsker at islam skal utbres i vårt før så fredelige – og kristne – land. Og måtte politikerne skjerpe norsk lovgivning før det er for sent.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.