Robert Malone. Stillbilde: Fox News.

Et halvt år etter at LinkedIn suspenderte kontoen til Robert Malone, har Twitter nå gjort det samme, etter at den amerikanske legen og vitenskapsmannen skal ha brutt selskapets regler.

Malone har lenge kritisert den amerikanske regjeringen for manglende åpenhet om bivirkninger av koronavaksiner, og har advart kraftig mot koronavaksinering av barn. Han sier også at det er uklart i hvilken grad spike-proteinet sirkulerer i kroppen etter injisering.

Siden slike tanker er i strid med det regjeringer, helsemyndigheter, farmasøytiske selskaper, «faktasjekkere» og Big Tech ønsker at vi skal tenke, er ikke Malone lenger velkommen hos Twitter.

Vi visste at dette ville skje før eller senere, skriver Malone selv på Substack:

Today it did. Over a half million followers gone in a blink of an eye. That means I must have been on the mark, so to speak. Over the target. It also means we lost a critical component in our fight to stop these vaccines being mandated for children and to stop the corruption in our governments, as well as the medical-industrial complex and pharmaceutical industries.

På Twitter skriver dr. Eli David, en israelsk ekspert på kunstig intelligens, at utestengelsen av Malone er en skam.

Malone fant opp mRNA-teknologien, og har rett til å fremføre sine vitenskapelige oppfatninger, kommenterer David.

Det var i 1987 Robert Malone gjennomførte et banebrytende eksperiment på celler fra mennesker med mRNA blandet i fett. Da han så at cellene begynte å produsere proteiner, forstod han at RNA hadde potensial til å brukes som et medikament.

At mRNA-vaksinens oppfinner er mer enn berettiget til å uttale seg om den, synes opplagt, men det var det ikke for LinkedIn, som viste til at Reuters hadde felt Malone i en «faktasjekk».

LinkedIn spurte Malone: «Does Reuters know something you don’t know, or is it the other way around?»

I samme forbindelse påpekte Malone overfor LinkedIn at styreformannen i Reuters også sitter i styret hos Pfizer, hvilket er en interessekonflikt.

Det er ikke første gang Big Tech gjør seg til overdommer over personer med skyhøy kompetanse på sakene de uttaler seg om.

Facebook flagget nylig en artikkel i British Medical Journal med kritikk av Pfizers vaksinetester som «misvisende», og hindret dessuten deling av den etter at en av selskapets «faktasjekkere» hadde vendt tommelen ned for den.

Suspensjonen av Malone bekrefter for ørtende gang at de store sosiale mediene ikke er noen brukbar arena for fri vitenskapelig diskusjon.

Det ville være galt å si at Big Tech er alene om å forhindre fri diskusjon. Det samme gjelder i grunnen de fleste medier og store deler av akademia også.

Vi er langt på vei returnert til en dogmatisk tid, der det første instinktet hos dem som håndhever toneangivende oppfatninger, er å bringe enhver som er uenig, til taushet – om nødvendig med svært ufine midler. Litt for mange som vet dette godt, later som ingenting.

Når historikerne skal oppsummere tiden vi er gått inn i, blir det lett for dem å finne en milepæl, nemlig da Big Tech rensket ut USAs president Donald Trump. Hvis skikkelsen regnet som verdens mektigste mann kan ryddes av veien, hvem kan ikke?

 

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.