Nobelstiftelsens avgjørelse om å gi Nobelprisen i medisin til ungarske Katalin Karikó og amerikanske Drew Weissman er ikke bare en direkte desavuering av dr. Robert Malone, som av mange regnes som mRNA-teknikkens far, men et politisk forsøk på å legitimere mRNA-teknikkens bruk i vaksinene mot korona.

Document har bedt dr. Malone om en kommentar, men i påvente av denne finner vi hva han selv skriver i på sin Substack-konto 31. august i år. Øverst på artikkelen som har fått navnet ‘Update: Moderna and Pfizer mRNA vax Patent Battles‘ finner vi dette diplomet:

Dette diplomet er postet på dr. Robert Malones Substack-side. Søker en opp dette patentet, vil en finne at dr. Robert Malone er listet som én av oppfinnerne til «Delivery of exogenous DNA sequences in a mammal», som oversatt betyr «Levering av eksogene DNA-sekvenser i et pattedyr».

Allerede tidlig i teksten tilkjennegir dr. Malone at han ikke er en av oppfinnerne av mRNA-teknikk i forbindelse med covid-vaksinene, som han beskriver som et toksin, altså en gift:

For å være klar (for alle hatere), jeg mottok totalt én amerikansk dollar for mitt banebrytende arbeid, oppdagelser og patenter knyttet til min forskning på masternivå vedrørende mRNA-levering ved Salk Institute, UCSD og Vical mellom 1986 og 1990. Jeg hadde ingen rolle i utviklingen av noen genbehandlings-basert COVID-vaksine, og postene viser at jeg var en av de tidlige motstanderne av den hastige globale utrullingen av denne teknologien, og jeg fremhevet aktivt det (nå beviste) faktum at SARS-CoV-2 “Spike”-proteinet uttrykt ved bruk av denne teknologien er et toksin.

Her kommer vi til selve hovedårsaken til at oppfinner Malone ble covid-vaksine-motstander Malone:

Videre oppdaget og dokumenterte jeg den dype toksisiteten (i både cellekultur og hos dyr) forbundet med bruk av kationiske lipider for levering av mRNA og DNA på 1990-tallet. Dette ble dokumentert og offentliggjort på en konferanse (som jeg organiserte) hvor jeg inviterte og først møtte dr. K. Kariko (omtrent et tiår etter mitt første arbeid ved Salk).

Markedsføring

Dr. Robert Malone beskriver så hvordan store medier som CNN og New York Times hypet de to forskerne i et mål om at de måtte få Nobelprisen i medisin:

En vegg av markedsføringshype ble bygget rundt Katie Kariko og Drew Weissman som de opprinnelige oppfinnerne av bruk av mRNA til vaksinasjonsformål, med de første artiklene av Boston-baserte “STAT News”, fulgt av CNN og NY Times. En enorm medieoppmerksomhet ble utviklet for å promotere at Kariko og Weissman burde bli tildelt en Nobelpris (i Medisin eller Kjemi) for deres «pioner»-arbeid. Og Moderna, med nær involvering av MITs liposomteknologi og stjernen innen legemiddeloppdagelse, professor dr. Robert Langer, hevdet at de hadde den dominerende patentposisjonen for bruk av mRNA som et legemiddel eller til vaksinasjons-formål.

Suksess

Med dagens tildeling har Nobelstiftelsen, under sin norske direktør Vidar Helgesen, gjort jobben med å feie all kritikk av koronavaksinene, om overdødelighet, om myokarditt, blodpropp og endringer i menstruasjonssyklusen for kvinner under teppet.

Vidar Helgesen. Foto: Line Håland Aaltvedt / Norges delegasjon til EU (Mission of Norway to the EU)

Den i Davos lommekjente tidligere ministeren fra Høyre, Kina-vennen Vidar Helgesen ble Nobelstiftelsens direktør i 2021.

Kampen for å løfte frem sannheten om dette heksebrygget dr. Robert Malone så fortjenstfullt har advart mot, er blitt vanskeliggjort ved denne skandaløse prisen.

‘Heksebrygg’-formuleringen henter jeg fra det anerkjente tidsskriftet Nature, som i oktober 2021 publiserte denne artikkelen (betalingsmur): The tangled history of mRNA vaccines

Ingressen oversettes slik:

I slutten av 1987 utførte Robert Malone et banebrytende eksperiment. Han blandet tråder av m-RNA med fett-dråper, for å skape en slags molekylær gryte. Menneskeceller badet i denne genetiske blandingen absorberte mRNA, og begynte å produsere proteiner fra den. (Nature)

 

 

I god tid før jul vil Document forlag utgi en norsk oversettelse av dr. Robert Malones bok: «Lies My Government Told Me«. Alle oversettelser i denne ufullstendige artikkelen er gjort av artikkelforfatteren med hjelp av OpenChatAI.

Les og se også:

Så lenge det finnes mennesker som Robert Malone, er det håp

Document Specials: A meeting with Dr. Robert Malone

Ny dansk vaksine­dokumentar: «De forbudte bivirkninger» får ingen medieomtale

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.