Støre flyr privatfly til luksushotell i Sveits til en prislapp på i underkant av en halv million, mens han lar Brussel tømme norske bedrifter for penger som følge av bærekraftsrapportering i klimaets navn.

Det er forskjell på elite og folk, og det skal vi få kjenne ytterligere på når klimamonsteret, som så vidt har begynt å røre på seg, våkner for alvor. I tre tiår har norske politikere, i samarbeid med EU og private kapitalkrefter, formet en allianse som presser den globale revolusjonen ned over hodet på folk, mens de stjeler både klær, sko og pengebok.

Protestere kan du ikke, for å motarbeide det grønne skiftet er ikke lov i henhold til norsk lov.

Kent Andersen forklarer og illustrer hvordan dette har skjedd, og hvilken katastrofe vi er på vei inn i, i artikkelserien Den politiske eliten og deres lukkede fora, som denne gangen handler om kapitalkreftene politikerne våre finner uimotståelige.

Velkommen til Dagsorden med Kent Andersen og Rebecca Mistereggen.

 

Youtube:

Rumble:

Podcast:

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.