DocTV

Det hjelper ikke hvor mange informasjonskanaler du har hvis alle mener det samme. Elitenes avstand til vanlige folk øker i takt med den ensidige informasjonen mediene serverer. Document er ett av få norske medier som forsøker å gi folk et blikk bak sceneteppene. Foto: @Roy Vestfjord

Folk aner ikke hva som skjer i kulissene. Mediene og elitene fordreier virkeligheten, enten det handler om valget i USA, hva som skjer i Sverige, verdensøkonomien, «det grønne skiftet» eller fablingen om at norske soldater skal overta for amerikanske i Midtøsten. Se Kent Andersen og Hans Rustad i Dagsorden.

 Document vokser sakte men sikkert. Vi er helt avhengige av at dere som leser og ser oss, bidrar så godt dere kan, enten det er ved månedlige bidrag, ved deling eller å abonnere på vår YouTube-kanal. Norden trenger dere, og Norden trenger Document!
Les: Jag vil leva jag vil dö i Norden

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: