Storyboard er en statistikk over hvilke saker som går godt på sosiale medier, i sanntid, og siste døgn og uke. Document har lenge ligget høyt, selv om Facebook skrur på algoritmene for å få oss ned. Det tar bare en stund så stiger vi på statistikken igjen og den siste tiden har vært enestående.

Her fra en periode på 24 timer for noen dager siden:

At lille Document med fem på heltid og en del løselig tilknyttede skribenter slår mastodonter som NRK, sier noe. Det sier ikke hvem som har flest klikk, det er en annen skål. Storyboard måler delinger på sosiale medier. Vi ville sagt: Hva folk finner interessant og er engasjert i.

Slik ser oversikten ut i skrivende stund:

Vi ligger høyt oppe totalt sett også. Dette er fra så langt i oktober. I snitt har vi langt flere delinger av artiklene vi legger ut enn hva de andre har:

 

Den siste tiden har vi hatt mange saker som har gått godt. Våre lesere vet hvem og hva det handler om. Det er ikke noe mystisk. De andre mediene kunne også dekket de samme sakene. Men de vil ikke ta den helt ut. De holder noe tilbake. De ville ikke finne på å bruke et ord som dominanskriminalitet.

Utviklingen i Danmark og Norge har tatt et kvantesprang den siste tiden. Vi ser at vi er inne i samme «strøm» som Sverige. Sverige er noe for seg selv, men vi er på vei i samme retning.

Vi trenger ikke mene så mye lenger, det holder å dekke det som skjer. På bred front. Vi tror det begynner å gå opp for leserne at det som skjer i Danmark og Sverige har betydning også for Norge.

En dansk-iransk politiker åpnet for en uke siden en burgerbar på Nørrebro. Men Anahita Malakians lider av to feil: Hun er iranskfødt og vakker, men hun har feil meninger. Hun stilte opp til Folketinget for Nye Borgerlige. Dermed får hun en rekyl i fleisen. Hun er dobbelt forræder fordi hun går over til den andre siden.

Derfor må hun straffes. Først en voldsom hets på sosiale medier. Både fra venstreorienterte og muslimer. Natt til lørdag var det slutt: Da ble rutene knust. Malakians måtte kaste inn håndkleet. Hun forsto at hun aldri ville få fred.

Det ubehagelige var at de venstreorienterte og muslimene i området ga uttrykk for at hun ikke hadde noen rett til å være der. Det var deres territorium. Lignende dominans ser vi i det offentlige rom der islamister og venstreorienterte påberoper seg retten til å dømme folk ut. Våre egne medier deltar i denne anstendighetsbedømmelsen. Nå gjelder det å oppføre seg! I takt med utbredelse av hijab på offentlige arbeidsplasser, vokser trykket om å tilpasse seg.

Vi tror leserne ser hva som skjer. Det de krever som et minimum av mediene er ærlighet. Det mediet som leverer ærlige saker, får lesere. Så enkelt er det. Det er oppskriften.

Det står MSM fritt når som helst å kopiere denne oppskriften. Den virker!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp T-skjorten «kronisk norsk» fra Document her