De fleste mennesker har flere seksualpartnere i løpet av livet, og undersøkelser viser et globalt gjennomsnitt på ni seksualpartnere i løpet av livet, skriver World Population Review. (WPR).

Organisasjonen som forsker på globale befolkningsdata og trender, fant at gjennomsnittlige antallet seksualpartnere kan variere betydelig fra land til land, ettersom kulturelle normer kan ha stor innvirkning på hvor mange personer man har sex med.

World Population Review har undersøkt 46 land.

Det finnes også land der folk har langt færre seksualpartnere enn det globale gjennomsnittet. Dette skyldes vanligvis samfunnsmessige eller kulturelle preferanser om å avstå fra sex før ekteskapet, skriver WPR.

I India, der mange følger strenge ekteskapsregler, har en gjennomsnittlig person tre seksualpartnere i løpet av livet. Folk som bor i Hong Kong, Vietnam og Kina har som regel færre enn fire seksualpartnere i løpet av livet.

New York Post skriver at Tyrkias topplassering vil kanskje overraske noen, med tanke på at mer enn 99 % av innbyggerne er muslimer, og at landet er kjent for å ha et tradisjonelt syn på sex og samliv.

The Post er også overrasket over at land som antas å ha mer liberale syn på sex, som Brasil og Frankrike, er lavt på listen.

World Population Review skriver at antall seksualpartnere en person i USA har, kan imidlertid variere mye fra delstat til delstat, særlig basert på lokale kulturer og religiøse preferanser.

For eksempel oppgir innbyggerne i Louisiana et gjennomsnitt på 15,7 seksualpartnere. Til sammenligning oppgir innbyggerne i Utah, der 62 % tilhører kirken Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, at de i gjennomsnitt har 2,6 seksualpartnere.

Hvor gammel man er når man mister jomfrudommen, kan også ha betydning for hvor mange seksualpartnere man har. I USA mister man i gjennomsnitt jomfrudommen når man er 17 år gammel, skriver WPR.

Irma Dillo kommenterer under saken på New York Post at hun er overrasket over å se Finland så høyt på listen:

– Surprised to see Finland make the list as nice guys Finnish last.

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.