Bidens utenriks- og sikkerhetspolitikk er en eneste lang misere. At verden sklir mot storkrig, skyldes først og fremst Bidens inkompetente og selvmotsigende politikk. Men du får aldri venstresiden til å innrømme det.

Folk flest er ikke klar over at USA er i ferd med å bli destabilisert både innenrikspolitisk og utenrikspolitisk. I stedet blåser mediene og politikerne opp noe Trump har sagt.

Europeiske land er helt ute av stand til å forstå hvorfor Trump er så populær. Han som er så farlig!

Fred Fleitz skriver i amgreatness.com:

The American left and European leaders will never admit that President Biden’s disastrous approach to national security is a major reason for his low approval ratings. These are elitists who are blindly Never-Trump and endorse Biden’s incoherent national security policies of American weakness and prioritizing climate change and an open southern border.

Den amerikanske venstresiden og europeiske ledere vil aldri innrømme at president Bidens katastrofale tilnærming til nasjonal sikkerhet er en hovedårsak til hans lave popularitet. Dette er elitister som er blindt Never-Trump og støtter Bidens usammenhengende nasjonale sikkerhetspolitikk for amerikansk svakhet og prioritering av klimaendringer og en åpen sørgrense.

Folk tror verden blir farlig hvis Trump blir gjenvalgt. Verden er farlig med Biden i Det hvite hus.

Mediene gjør at vi lever i en make-believe-verden. Vi tror at verden fungerer når den i virkeligheten knaker.

Ett trekk ved tilstanden er troen på at det fortsatt er Vesten som dikterer. Wall Street Journal foreslår på lederplass at Sveits skal beslaglegge de 300 milliarder dollar som tilhører den russiske sentralbanken og overføre pengene til Ukraina. Det vil bety goodbye dollar. BRICS-landene vil aldri tillate at en slik selvtekt får passere ustraffet.

Et særtrekk ved Bidens politikk er halvhjertethet: Støtten til Ukraina kommer akkurat litt for sent til å gjøre en forskjell. Man straffer houthiene halvhjertet. Støtten til Netanyahu er betinget og blir stadig mer betinget.

Men verst er politikken overfor Kina. Det kommer aldri noe oppgjør. Presidenten som har kjørt på Russiagate mot Trump helt siden 2016, er selv i lommene på kineserne. Hele familien er kompromittert.

Vi vet etter hvert ganske mye om disse «forretningene». Men Biden har nå pusset spesialetterforsker David Weiss og justisdepartementet på varslerne. Det kan ikke gå godt, og det er for sent til å gjøre noen forskjell.

Kanskje spesialetterforsker Robert Hur får rett: Biden blir foran øynene på amerikanerne en gammel mann som ikke kan holdes til ansvar.

Det ser også USAs fiender, og Fleitz tror de kan komme til å aksjonere i 2024. Fremfor alt er Taiwan utsatt.

Biden vil komme for sent til å gjøre noe.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.