Trondheim Ap går til venstre. Årsmøtet vedtok samarbeid med Rødt og MDG. I tillegg vil de ha kulturell og politisk boikott av Israel og arbeide for sanksjoner.

– Vi må ha med oss hele den rødgrønne siden, og for å få til det, er vi nødt til å forene arbeiderbevegelsen og miljøbevegelsen. Vi må finne de løsningene som funker, sette inn de tiltakene som monner, og ikke minst sørge for at vi har folket med oss, heter det i argumentasjonen om et samarbeid på nasjonalt nivå med både Rødt og MDG, skriver Adresseavisen.

Trondheim Ap vedtok også en kraftfull uttalelse om Israel-Palestina-saken og vil innføre politisk og kulturell boikott av Israel. Her inngår blant annet at Norge skal innføre sanksjoner mot Israel og arbeide for en internasjonal boikott av Israel.

På årsmøtet gikk Trondheim Ap også inn for å utrede mulighetene for kjernekraft i Norge. (NTB)

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.