Den voldsomme episoden som utspilte seg onsdag kveld på Oslo S, hvor to gutter på 17 år ble påført stikkskader, og den ene ble alvorlig skadet, fører til bekymring blant ansatte på stedet.

– Jeg jobber jo på Oslo S, så det er ikke første gang det skjer noe her, men det er selvfølgelig ubehagelig. En føler seg jo ikke veldig trygg, sier Ida (19) som er deltidsansatt på Smoothie Xchange på Oslo S, til Avisa Oslo.

Ifølge Ida så hun mye blod ved de skadde guttene.

Etter hendelsen ble et større område på Oslo S sperret av.

Tram, som ber om at Avisa Oslo bare bruker fornavnet hennes, jobber som deltidsansatt ved Upper Crust, en baguette-kiosk på Oslo S. Kiosken ligger rett ovenfor Smoothie Xchange.

Hun så ikke episoden selv, da hun var opptatt med å vaske disken. Da hun kikket opp så hun en gutt med det hun beskriver som masse blod på brystet.

– Jeg ble redd, sier hun.

Hun forteller at det ikke tok lang tid før politiet og ambulanse var på plass med store ressurser.

En person ble senere pågrepet for onsdagens knivstikking, uten at det ble oppgitt etnisitet på de involverte i hendelsen, som langt fra er den første, og dessverre antagelig langt fra den siste.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.