Hvis en kvinne anmelder en muslimsk mann for voldtekt, skal hun ikke tros med mindre hun har fire mannlige vitner som har sett penetreringen på nært hold. Uten vitner skal hun straffes med 80 piskeslag for ærekrenkelse og 100 piskeslag for sex utenfor ekteskap. 

En muslimsk skriftlærd gir oss et interessant innblikk i hvilken bevisbyrde en voldtatt kvinne står overfor om hun ønsker voldtektsmannen straffet efter sharialovgivningen:

– Hvis en kvinne forteller at en mann har tvunget henne til å begå utroskap og hun ikke er blitt sett iferd med ham og det heller ikke er bevis for at denne mannen har begått utroskap – på grunn av hans omdømme, manerer og rettskaffenhet – skal man ikke tro på henne. Man skal ikke tro på henne. 

Så hvis denne voksne kvinnen hevder at en mann har voldtatt henne og det ikke er bevis for at hun har vært sammen med ham. (Fire mannlige øyenvidner observerer penetrasjonen på nært hold). Og ingen vitnet til hennes fordel for å bekrefte at det er mot hennes vilje. Og det ble sagt at hun ikke skulle tros og skulle straffes – da skulle hun piskes for ærekrenkelse (80 piskeslag). 

Og som vi sier: Hvis hun hevder å være voldtatt av en rettskaffen mann uten å ha vitner, skal hun straffes tilsvarende [80 piskeslag for ærekrenkelse, 100 piskeslag for ekteskapsbrudd].

A Muslim cleric says: "If a girl gets raped by a Muslim man, he could get away with it as long as he does not do it in the presence of 4 other Muslim men. These 4 men should witness the penetration at close range, then only a victim woman can be believed…
by u/Complete_Level_7914 in Sham_Sharma_Show

 

 

Kjøp Ruud Koopmans bok fra Document Forlag!

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.