Nyhetstilfanget etter at Wagner-gruppens sjef, Jevgenij Prigozjin startet marsjen mot Moskva er enormt. Røykskyene er ikke bare på slagmarkene i Ukraina og Russland, men også på nettet. Her er to alternative kilder.

Som redaktør Rustad skrev tidligere i dag, kommer det motstridende meldinger om hva som nå utfolder seg i Russland. Her er lenker til to nettsteder som kan komplementere andre, mer kjente nyhetskilder.

  1. Amir Tsarfatis Telegram-kanal:
    • Tsarfati er en evangelisk kristen israeler som i tillegg til å forkynne, også er forfatter og blogger på Telegram. Han har et vell av kilder, og langt fra bare israelske. Jeg har selv fulgt ham i over to år, og han har et vell av stort sett kildebelagte nyheter med bilder og videosnutter.
  2. NY Preppers YouTube-kanal:
    • NY Prepper er et nytt bekjentskap for meg av i dag, men velinformerte tipsere og lesere har overbevist meg om at kanalen absolutt kan være verdt å følge. NY Prepper beskriver seg som en «Christian prepper born and raised in New York now living in Pennsylvania.»

 

 

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.