Øyvind Thuestad har en ganske unik erfaring som krimreporter for Document. Ofte er han alene som reporter. Han ser noe som mediene ikke ønsker å se. Men publikum vil. De leser hans saker med stor interessse. Faktisk er det slik at Thuestads krimsaker setter en standard som er vanskelig å komme utenom. Han viser hva de andre skulle ha gjort.

Oslo er i forandring. Både Danmark og Norge trøster seg med at de ikke er som Sverige. Det er en mager trøst. Pilene peker i samme retning.

Det samme gjør forholdet til ytringsfriheten. I samtlige nordiske land er ytringsfrihet kasteball, avhengig av politiske kastevinder og det er ofte ytringsfriheten som taper. Politiet finner det opportunt å forby. Konsekvensene av å provosere en Erdogan kan bli for store.

Politikerne vedtar hatlover, men i Berlin lørdag gikk et tog som hadde jødehat på plakaten. Uten at politiet grep inn. Dermed utsetter politiet seg for forakt og mister all respekt.

Møtet begynner 1800.

Kjøp billetter her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.