Demokraten og den politiske kommentatoren Lindy Li kom med groteske beskyldninger mot Donald Trump og hans republikanske partikolleger i forbindelse med helgens store konservative konferanse CPAC.

Lindy Li, som har fremtredende posisjoner som Women’s Co-Chair og Mid-Atlantic Regional Chair i demokratenes nasjonalkomité DNC, stemplet blant annet Donald Trump som en «serievoldtektsmann», samtidig som hun hevdet hele CPAC var en «samling av seksuelle rovdyr», skriver Nettavisen.

Hun tok også et oppgjør med republikaneren Nikki Haley som har kritisert Demokratene for å være «woke».

– La oss være helt krystallklare på hva det vil si å være anti-woke. Det er å være anti-svart. Og jeg tror folk er veldig tilbakeholdne med å si det, men jeg sier det som det er, og det er sannheten, sa Lindy Li i intervjuet på CNBC i helgen.

Trump i storform: – Vi går aldri tilbake

Deretter tok Li for seg flere av talerne under helgens konservative konferanse, personer som hun mener er seksuelle rovdyr.

– La oss heller ikke ignorere det faktum at CPAC har utviklet seg til en forsamling av seksuelle rovdyr, sa Li, og refererte blant annet til representanten Matt Gaetz, som ble etterforsket av justisdepartementet for anklager om sex med mindreårige, men som ikke ble tiltalt, sa Li og la til:

– Og i kveld kommer Trump, som er en serievoldtektsmann.

Tiraden fra Lindy Li var så kraftig at programlederen måtte komme med en presisering.

– Det er viktig for oss å legge til her, og vi forstår beskyldningene som er blitt fremsatt mot den tidligere presidenten, Lindy. Og selvfølgelig forstår jeg lidenskapen din rundt dette emnet også. Men jeg vil selvfølgelig være tydelig på at ingenting av dette foreløpig har vist seg å være sant, sa programlederen Yasmin Vossoughian.

Lindy Li jobbet for president Joe Biden i forbindelse med hans presidentkampanje i 2020.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok e-bok.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.