Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, president for den europeiske farmasøytiske giganten PharmaMar, er arrestert, siktet for å ha forfalsket sin covid 19-vaksinasjonsstatus.

I Spania er det avslørt et stort nettverk av mennesker som har betalt for å bli registrert som vaksinert mot covid. Blant de navngitte er en rekke kjendiser og samfunnstopper.

Den 76 år gamle professor José María Fernández Sousa-Faro ble sammen med rundt 2200 andre arrestert i «Operasjon Jenner», en politiaksjon rettet mot personer med falske covid-pass.

José Maria Fernández Sousa-Faro ble uteksaminert fra universitetet i Madrid med en grad i kjemi og en doktorgrad i biokjemi. Han har jobbet som professor i biokjemi ved universitetet i Santiago de Compostela og har mer enn nitti vitenskapelige publikasjoner og patenter innen biokjemi, antibiotika og molekylærbiologi.

Siden 1985 har Fernández Sousa vært styreleder i Zeltia Group som er verdensledende innen forskning og utvikling av medisiner av marin opprinnelse, men er mest kjent som president for Zeltia Groups datterselskap, legemiddelselskapet PharmaMar.

I mars ifjor sa Sousa-Faro i et intervju at han hadde lidd av covid og blitt behandlet med et PharmaMar-medikament med «positive resultater».

Han er blitt injisert med saltvann istedenfor vaksinen og har betalt et anselig beløp for å få navnet sitt tilføyd i databasen over vaksinerte personer.

Etterforskningen har avslørt at en pleieassistent ved La Paz-universitetet har spedt på inntektene sine ved ulovlig å registrere navn på ikke-vaksinerte i det spanske nasjonale vaksinasjonsregisteret.

José María Fernández Sousa-Faro, involucrado en la trama de los ‘falsos vacunados’

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.