Akuttavdelingene ved sykehusene fylles opp og ingen skjønner hva det kan komme av. 

Folk dør i veitrafikken, erfarne motorsyklister kjører av veien, bilførere mister kontrollen og havner i motgående felt, alt av «uforklarlige» grunner. 

Friske unge mennesker dør uten at det kan påvises en åpenbar årsak. SADS kaller de det. Forsikringsselskaper melder om usannsynlige økninger av utbetalinger etter at arbeidsføre folk i sin beste alder plutselig dør

I Portugal er den generelle dødsraten i år opp 25 prosent i forhold til gjennomsnittet siste fem år – og det skyldes ikke covid. Helseministeren karakteriserer en forespørsel fra pressen basert på offentlighetsloven, om innsikt i ikke-graderte administrative dokumenter etter januar 2020, som «åpenbart overdreven, fornærmende og ikke gjennomførbar», og tar sjansen på en rettssak for å slippe å informere publikum.

I Norge ville Erna Solberg ha 100 års hemmelighold av myndighetenes korona-håndtering.

Forskning som påviser uheldige og også fatale konsekvenser av vaksiner og pandemitiltak, er et så godt som ikke-tema i den offentlige samtale. Ikke en gang analyser av vaksineprodusentenes egne data, selv når de viser at covid-vaksinen er dødeligere enn selve sykdommen for folk under 50 år, vekker den «kritiske» presses interesse. 

I USA kunngjorde president Joe Biden for et par dager siden at de er første land i verden som tilbyr «trygge og effektive covid 19-vaksiner» for barn helt ned til seks måneder gamle. I Danmark har de registrert opptil 1000 prosents økning i hjertesykdom blant gutter 11–15 år.

Bare Document har skrevet om at lederen av den europeiske farmasøytiske giganten PharmaMar er arrestert, siktet for å ha forfalsket sin covid 19-vaksinasjonsstatus.

Finnes det mørketall her? Er de som har presset massevaksinering av folket selv vaksinert – eller har de vært like klok som professor José María Fernández Sousa-Faro og tatt en saltvannsinjeksjon?

Tilliten til myndighetene er så tynnslitt nu at det er vanskelig å holde slike spørsmål tilbake.

I Norge advarer myndighetene mot antistatlige holdninger og frykter «pandemivold» grunnet «konspirasjonsteorier» om korona.

«Om noen år har vi et politi som kan vise dere at vi har rett,» skrev Albert Camus i den fabelaktige romanen «Fallet». For å bevise at norske myndigheter har rett gransker de seg selv og de har en regimetro presse samt moralpolitiet Faktisk.no som faktisk selv kan ta feil

George Orwell kalte det «nytale» i sin dystopiske roman «1984»: Språklig tilpasning av virkeligheten i makthavernes gavnlige bilde. 

Akuttkapasiteten ved sykehusene er sprengt etter pandemien og det er enten taust om årsakene eller de tildekkes så godt det lar seg gjøre. 

St. Olavs hospital i Trondheim er i gul beredskap etter å ha hatt rekordstor pågang siden mai. Hadde årsaken vært covid ville det foranlediget døgnkontinuerlig angstfremmende dekning av media. 

– Det er hjerteproblemer, infeksjoner, lammelser. Fenomenet er globalt og fordekkes av politikere og sykehusledelse til dels ved å henvise til korona, sier en kilde ved Akershus universitetssykehus som ikke vil ha navnet sitt på trykk. 

Sist ute er Universitetssykehuset i Stavanger som på grunn av en akutt eldrebølge (sic!) setter inn ekstraordinære tiltak, ifølge NRK:

– Noen av pasientene har covid-19, men det er ikke hovedutfordringen. Det er alle mulige slags diagnoser. Lungebetennelse. Hoftebrudd. Hjerteinfarkt. Det er en økning av alt som kan føre til behov for øyeblikkelig hjelp og innleggelse. Vi har tidligere ikke opplevd en slik økning av pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp, sier fagdirektør Eldar Søreide ved Universitetssykehuset i Stavanger.

Vi stiller noen spørsmål som statens egen mediekanal unnlater å stille:

  • NRKs journalist lider ikke av antistatlige vrangforestillinger. Han spør derfor ikke om antall akutte utrykninger økte etter nedstengningen av samfunnet. Han spør ikke om det kan være en sammenheng mellom den eksperimentelle massevaksineringen og eldrebølgen som akutt har rammet sykehuset.
  • Han spør ikke om hvordan det har seg at eldrebølgen er akutt, det tar jo en mannsalder å bli gammel. Er det ikke heller økt sykelighet blant eldre som ligger bak? Hva kan i tilfelle den økte sykeligheten komme av?
  • Han spør heller ikke om økningen i hoftebrudd kan skyldes at eldre mennesker i likhet med for eksempel idrettsmenn, får illebefinnende etter covid-vaksineringen.
  • Vi har flere rapporter om idrettsutøvere som har fått hjerteproblemer og/eller karrieren ødelagt etter vaksineringen. Kan det tenkes at hjerteproblemer øker også i befolkningen som helhet?
  • Det er kommet rapporter som antyder at covid-vaksinen reduserer det generelle immunforsvaret. Kan det tenkes en sammenheng mellom vaksinen og infeksjoner/lungebetennelser/redusert immunforsvar?
  • Vaksinen kan gi inflammatorisk hyperrespons i lungene. Kan det sees sammenhenger med lungebetennelser der?
  • Genkodene fra vaksinen instruerer cellene til å produsere spikeproteiner som kan skade epitelceller – kan det være at akutte innleggelser for lungebetennelse av den grunn henger sammen med vaksinen?
  • Noteres vaksinasjonsstatus ved innleggelser? Er det i tilfelle avvik mellom antall vaksinerte/uvaksinerte med øyeblikkelig behov for medisinsk hjelp?
  • Er det lik fordeling mellom menn og kvinner?
  • Elefant i rommet? NRK spør heller ikke om det er tabu å antyde sammenhenger mellom eksperimentell vaksinering av befolkningen og økt sykelighet.

Les mer:

Friske unge mennesker dør plutselig av et mystisk syndrom kalt SADS

 

 

Kjøp Alexander Graus «Hypermoral» fra Document Forlag her!

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.