For myndigheter som har pålagt folk å ta en «trygg og effektiv» vaksine mot covid, er vaksineskadede naturlig nok en uønsket pasientgruppe eftersom den blottstiller sannhetsgehalten i påstanden «trygg og effektiv». 

I hele den vaksinerte verden er fremveksten av denne gruppen – og ikke minst størrelsen på den – et konkret vidnesbyrd om de samme myndigheters bevisste eller ubevisste usannheter. 

Vaksineskadedes interesseorganisasjon

En anerkjennelse av vaksineskader kan sitte like langt inne som en ærlig gjennomgang av årsakene til den ekstreme overdødeligheten verden har opplevet efter utrullingen av covid-vaksinene. 

I Skottland har myndighetenes ignoranse resultert i at vaksineskadede har dannet sin egen interesseorganisasjon, The Scottish Vaccine Injury Group. 

Latt i stikken av myndighetene

Gruppen sier at de er latt i stikken av myndighetene og overlatt til seg selv i forsøket på å samle opp stumpene av det livet de hadde før vaksinen. Mange av medlemmene har hatt suicidale tanker efter å ha opplevet fraværet av støtte og – ikke minst – at også medisinske fagfolk avviser deres bekymringer.

Gruppen er opprettet for å bistå mennesker som mer eller mindre har fått livet ødelagt efter å ha blitt vaksinert mot covid.

Et økende antall mennesker står nu frem med sine historier om bivirkninger av vaksinen. Minst ni dødsfall i Skottland er blitt tilskrevet covid-vaksinene.

Avvises som «skrullinger»

Gruppens ildsjeler, Ruth O’Rafferty, Alex Mitchell og John Watt, sier de rutinemessig er blitt avvist som skrullinger av myndighetene. 

Alle er blitt møtt med ulike restriksjoner og utestengelser fra sosiale medier efter å ha delt sine historier, men gruppen er i vekst og den holdt nylig et arrangement i Glasgow sentrum for å øke oppmerksomheten om skader som følge av covid 19-vaksiner.

Ledertrioen sier at mange av de som søker hjelp sliter med selvmordstanker og at gruppen fyller et tomrom hvor regjeringen har sviktet. De anklager også leger for ikke å ta vaksineskadedes bekymringer på alvor.

Alex som selv måtte amputere et ben efter å ha mottatt vaksinen, sier at han kjenner til ni personer som har tatt livet av seg på grunn av vaksineskadene: 

– De har fått nok av realitetsmanipulasjonen [gaslighting], smerten, det faktum at ingen hører på dem og at hele verden vendte seg mot dem.

De trodde det var en vaksine

Ruth tilføyer at det er virkelig desperate folk der ute: 

– De er sengeliggende og det har de vært i omtrent 18 måneder. De trenger støtte og å bli hørt. De bor alene, de lever isolert, bundet til hjemmet og sengen. Noen kan ikke engang danne setninger og er ute av stand til å tale sin egen sak. De får ingen medisinsk hjelp mot det de trodde var en vaksine.

Alex ble den første i Storbritannia som ble tildelt full erstatning på 120.000 pund for vaksineskade efter at han mistet benet i april 2021. Han tok første dose 20. mars 2021 og havnet på sykehus. Det var «ikke forventet» at han skulle overleve.

Vaksineskader kan ikke lenger «faktasjekkes» bort

Så sent som i august 2021 kunne ikke «Tysklands Fauci» Karl Lauterbach, forstå hvorfor et mindretall i samfunnet ikke ønsket å ta en «gratis, bivirkningsfri vaksine» som kunne redde deres eget og mange andres liv:

Ovenstående beryktede tweet hjemsøker nu Lauterbach. Han er blitt tvunget til å gjøre en spektakulær kuvending efter at det har hopet seg opp over 300.000 rapporter om bivirkninger av covid-vaksine i departementets eget system – mens stadig flere reiser erstatningskrav mot staten. Temaet vaksineskader er til og med begynt å dukke opp i regimetro tyske medier.  

Kuvending

I et TV-intervju innrømmet Lauterbach fornylig at vaksineskader er et alvorlig problem og at hans departement vil undersøke de negative konsekvensene av covid-vaksinasjon samt forbedre behandlingen av de rammede. Han ba også farmasøytiske selskaper om frivillig å kompensere de som er skadet av vaksinene: 

– Det er fordi fortjenesten har vært ublu. 

For bare et år siden sa han det stikk motsatte:

– Legemiddelindustrien vil ikke bli rik på vaksiner. 

I flere tyske byer er det opprettet støttegrupper der vaksineskadede hjelper hverandre og utveksler erfaringer med symptomene og møtet med helsevesenet:

Skader etter korona­vaksinering blir grovt under­rapportert i Tyskland

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.